5 must have for enhver golfer

Golf er ikke kun en udendørs aktivitet, men også en sport, der kræver en vis mængde udstyr. Hvis du er helt ny indenfor golf, kan det være svært at vide, hvilket udstyr du skal have. Men fortvivl ikke, for her får du en liste over 5 ting, som enhver golfer bør have.

Køller

Det første og mest essentielle, du skal have, er naturligvis en sæt køller. Du skal have mindst 3-4 køller for at kunne spille golf. Men hvis du er helt ny, kan det være en god idé at starte med at leje køller, indtil du finder ud af om golf er noget for dig. Mange køller kommer i sæt, der indeholder 3-4 køller med forskellig afstand, hvilket vil gøre det nemmere for dig at finde den helt rigtige kølle til din næste slag. Dertil er der et utal af forskellige køller med forskellige egenskaber. Det kan være en god idé at læse op på de forskellige køller, før du køber dem.

Pitchforks

Som golfer kan det være smart at have en pitchfork med i bagagen, for det er altid rart at kunne børste lidt jord af bolden. Det vil hjælpe med at give dig et klart syn på bolden, hvilket kan være svært, hvis der er en masse jord på bolden. Dertil kan det også hjælpe med at få bolden til at lande på det rette sted. Derfor er det altså en rigtig god idé, at du har styr på dine golf pitchforks.

Golfbolde

De næste to ting, du skal have, er golfbolde og golf trolley. Det er naturligvis ikke nødvendigt at have en golf trolley, men det kan være meget rart at have. Du bør dog have et sæt golfbolde. Du kan starte med at have et sæt, der ikke er for dyrt, hvis du ikke er sikker på, at golf er noget for dig. Men når du bliver bedre til golf, vil det være en god idé at investere i nogle bedre golfbolde.

Golf trolley

En golf trolley kan hjælpe dig med at få mere overskud til dine golfslag. Hvis du ofte kommer til at slå en bold væk, kan det være en god idé at have en golf trolley til at bære de andre køller med. Det kan også være rart at have en golf trolley, hvis man har et sæt køller, der vejer en del.

Handsker

Sidst, men absolut ikke mindst, er handsker. Det er ikke nødvendigt at have handsker, men det kan hjælpe dig med at få bedre greb om køllen. Derfor kan det være en god ide at have handsker med, hvis du har tendens til at tabe køllen.