En jakke til friluftsmennesket

Hvis du elsker en tur i skoven, på stranden eller langs markerne, i al slags vejr, så ved du sikkert hvor vigtigt det er at have det rigtige overtøj. Det danske vejr er lunefuldt, men selv på en grå og fugtig dag, kan landskabet tage sig fantastisk ud, så hvorfor ikke trodse vejrguderne og gå en tur alligevel? Det er sundt at være ude og man snakker og tænker så godt når man går. Man kan faktisk gå et dårligt humør væk. Det er bare om at komme afsted.

En Softshell jakke er den helt rigtige beklædning til sådan nogle ture. Direkte oversat betyder Softshell blød skal. Og det er faktisk meget rammende for hvad en Softshell jakke er. Er blød skal, som skærmer mod regn og blæst, når du er ude at røre dig i det fri. Det er en jakke, som giver stor bevægelsesfrihed og som er vældig behagelig at have på.

Perfekt til efterår og forår

En Softshell jakke kan bruges i al slags vejr. Det er en såkaldt skaljakke. Altså en jakke man kan have ud over noget andet. Er den ikke varm nok i sig selv, så er den perfekt til at have ud over en sweater eller en fleecetrøje. På den måde kan den være med til at holde dig varm og tør, selv ved lave temperaturer.

Det slidstærke 4D materiale er vind- og vandtæt og har et tyndt lag fleece, som sørger for at du kan holde varmen. Samtidigt er det åndbart, så sveden kan transporteres ud igennem stoffet. Dette gør Softshell jakken til en perfekt påklædning i stort set alle vejrforhold. Den fås i flere længder og i lækre designs, hvor funktionaliteten har høj prioritet. 

Alt hvad man har brug for

Em Softshell jakke har ofte både udtagelig hætte og hagebeskytter og den har masser af praktiske lommer, så du kan have det hele med på turen. Det er en jakke du bliver afhængig af, for den har simpelthen alt hvad der skal til for at få en dejlig tur i den friske luft. Se modellerne hos Ny Form og bliv inspireret.