Idéer til flyt-hjemmefra-gave

Kender du en der skal flytte hjemmefra inden længe, eller som måske allerede er fløjet fra forældrenes trygge rede? Når unge mennesker flytter hjemmefra for første gang og ind i deres egen bolig, er der tradition for, at man forærer dem en lille ting – en såkaldt indflyttergave. Men hvad forærer man en person der lige er flyttet hjemmefra, spørger du måske? Mangler du noget inspiration, har vi her samlet nogle forslag til, hvad du kan købe i gave. Disse idéer varierer i både størrelse og pris, så alle kan være med uanset budgettet.

De gode klassikere
Hvad står de fleste unge mennesker og mangler når de flytter hjemmefra? Størstedelen mangler med stor sandsynlighed alt andet end det, de i forvejen har på deres værelse – altså en seng, skrivebord og måske et tøjskab. Det betyder, at det nok er de færreste, der har styr på service, pander og gryder, håndklæder, kogebøger og alt det andet som hører til, når man bor alene. En gaveidé kunne altså være, én eller flere af de førnævnte ting. Det er klassiske flyt-hjemmefra-gaver, men ikke desto mindre nødvendige og yderst brugbare. Derudover kan man helt selv bestemme hvor stor en gave man vil give, og hvor dyr den skal være. Vil man helgardere sig, kan man også vælge at give et gavekort til fx IKEA eller Imerco, og så kan gavemodtageren selv vurdere, hvad han/hun mangler mest.

Den nostalgiske og personlige
Når man flytter hjemmefra og måske endda til en helt anden by, kan det nogle gange være rart med en lille ting, som minder én om hvor man er fra. En oplagt gaveidé der opfylder dette, kunne fx være en danmarkskort plakat med en illustration af den by i Danmark, hvor modtageren kommer fra. En danmarkskort plakat er både flot og moderne at have hængende, og så tilfører den et strejf af personlighed til indretningen. Derudover er en danmarkskort plakat bare et super godt bud på en budgetvenlig indflyttergave, som alle kan være med på. Du kan også overveje at købe en tilhørende ramme, så er gaven klar til at blive hængt op.

Den sjove og useriøse
Det sidste bud på en flyt-hjemmefra-gave/indflyttergave er i den lidt mere useriøse og sjove ende. Man kan sagtens give en ting, som personen har brug for, men det er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med, at den ikke kan være sjov samtidig. Det kunne fx være et forklæde med gavemodtagerens navn på, eller et sjovt og fjollet print. Kan fantasien sætter grænser!
En anden god gaveidé der kan medføre mange sjove stunder, er et godt spil. Det kan være alt fra Partners til Bezzerwizzer til Stratego – en masse gode spil, der uden tvivl vil falde i god jord hos modtageren. Giver du et af disse spil i gave, kan du jo i samme omgang invitere dig selv på spilaften, så I kan teste det af. Disse typer gaver varierer også meget i pris, og derfor kan de fleste være med på den ene eller den anden slags gave.