Mere end lækre caps

Du kender deres caps, som er ikoniske. De sidder perfekt og du kan have dem på hovedet dagen lang. De findes i mange udgaver og designs, men de er alle sammen virkelig fede og super flotte. Men kander du også resten af kollektionen? Der er kommet virkelig meget fedt street fashion ud af dette mærke. Det er vildt flot og lækkert at have på. Det kan matches med rigtigt meget anden lækkert tøj. Du vil elske at gå med det.

BLS har efterhånden fået skabt sig en fuld kollektion af højkvalitets tøj. Med stilsikkert og tjekket design, der udstråler klasse, coolness og god stil. Alle kender caps fra BLS, med deres virkelig flotte logo og suveræne pasform. Flere er nu ved at få øjnene op for resten af brandets produkter. Der er tale om innovativt tøj, der passer til den moderne mand og hans krav om kvalitet, luksus og perfekt design.

Det cooleste outfit

Hvis du tjekker kollektionen fra BLS ud, så vil du finde alt fra mega lækre sweatshirts og t-shirts til skjorter og bukser. Tjek også den lækre denimjakke ud. Alt sammen meget lækkert designet og lavet i høj kvalitet. Der er så meget stil i hver en fiber og du vil helt sikkert finde ægte favoritter i kollektionen.

Måske vil du gerne have gangsterstil, måske vil du gerne udstråle coolness. Måske vil du bare have noget fedt tøj, der sidder godt og er virkelig behageligt at have på. Du får det, når du køber tøj fra BLS. BLS kommer af “Bedøvende LifeStyle” som drengene bag brandet gik og sagde til hinanden for 6 år siden, da BLS blev grundlagt. Der er sket en pæn del siden de første caps blev langet over disken og til nu.

Tøjstil er livsstil

Det er fedt at lave sin egen stil. Det giver respekt, hvis man tør stå frem og være sit eget koncept. Det fede ved tøjet og de lækre caps fra BLS er, at de går så vildt godt med andet tøj fra andre mærker. På den måde kan du lave et utal af miks med dit tøj. God sommer!