Når der skal isoleres

Et koldt hus er ikke rart. Det føles meningsløst at skulle gå rundt med sweater og uldne sokker inden døre. Det er jo netop for at kunne holde varmen og søge ly for kulden, at vi har bygget vores huse. Heldigvis kan man komme rigtig langt med en efterisolering. En dygtig håndværker kan hjælpe en, naturligvis mod betaling, men faktisk er det ikke sværere, end at man kan gøre det selv. I så fald skal man ud at købe materialer.

I alle byggemarkeder kan du købe isolering. Der findes flere forskellige slags. Husk at undersøge, nøjagtig hvilken slags isolering, du har brug for, før du handler. Det kan godt betale sig at lave en plan for hele projektet først med tegning og mål. Lav også en liste over de materialer og det værktøj, du skal bruge. Glem ikke, at grundighed altid betaler sig, når man skal gøre det selv. God planlægning er en sikker vej til succes.

Søg råd om nødvendigt

Du kan på internettet finde masser af gode råd og instruktioner til, hvordan man isolerer. Du kan også spørge din forhandler til råds. Hos STARK sidder kundeservice klar ved telefonerne hver dag i arbejdstiden. Her kan du få masser af gode råd om isolering. Skriv nogle noter først, så du har alle spørgsmål klar. Hak af og notér efterhånden, som du får svar på dine spørgsmål.

Når du har svar på alle spørgsmål, så er det bare om at få købt de rigtige materialer og det rigtige værktøj, så du kan komme i gang med dit projekt. Gå systematisk til værks. Igen: Planlægning er helt afgørende for succes. Sørg for at følge de anviste forskrifter for isolering nøje. Dårligt monteret isolering kan i værste fald medføre fugtskader på dit hus.

Penge at spare

Når du køber isolering, gør du dig og din husstand en tjeneste. Et velisoleret hus sparer mange penge på varmeregningen. Og isolering holder i ufattelig mange år, så det er en investering for livet, som du vil glæde dig over i de kolde måneder. Lun og fri for sweatre og uldsokker inden døre.